ESG financial forum. Як ESG в стратегії компанії підвищує фінансові показники та стимулює інвестиції

30 листопада 2021 відбувся ESG financial forum, за участю представників EBRD та IFC, спікерів з Польщі та Словаччини, провідних банків України та компаній, які успішно впроваджують ESG практики в стратегії компаній.

Тема ESG — це про довіру. COP26 виділив 100 мільярдів доларів на програми екологічної стабільності в країнах, що розвиваються. За словами експертів, Україна отримає близько 7 мільярдів підтримки.

  • Як банки можуть розробити систему фінансування відповідального бізнесу?
  • Як ми можемо підтримувати справжні інновації разом із спеціальними політиками та науковими дослідженнями.
  • Які KPI визначають можливість фінансових установ безпечно інвестувати?

Ми отримали відповіді на усі ці питання на ESG форумі, організованому Mazars in Ukraine, Arzinger law firm, організацєю Глобальний договір ООН в Україні та Національним банком України. Ми вдячні Райффайзен Банк Аваль та Міжнародній Фінансовій Корпорації (IFC) за те, що вони поділилися своїм прикладом та практиками. Представники ДТЕК розповіли про свій досвід випуску зелених облігацій. Національний банк України поділився проблемами, з якими стикаються банки під час фінансування українського бізнесу.

Якщо ви пропустили ESG financial forum, то маємо для вас хороші новини. Запис форуму вже доступний для перегляду.

Чому варто подивитися?

Інвестори все частіше враховують ESG показники при прийнятті інвестиційних рішень у фінансовому секторі, що призводить до більш довгострокових інвестицій у сталу економічну діяльність та проекти.

Показники ESG зазвичай не включають у фінансову звітність. Але очікується, що незабаром розкриття цих даних стане обов’язковим.

За півтори години ви отримаєте концентроване знання, на пошук якого можна витратити тижні.

Спікери розповіли про плив ESG показників на прийняття фінансових рішень, а також поділилися власними практиками, які успішно впровадили в стратегії компаній.

ESG forum - 2
ESG forum - 3
ESG forum - 5
ESG forum - 6
ESG forum - 7
ESG forum - 8
ESG forum - 9
ESG forum - 11

Читати більше