Агротехнічний тренінг в Мазар Україна: на одній хвилі з нашими клієнтами!

Як професійні консультанти, ми прагнемо зрозуміти всі технічні особливості галузі нашого клієнта, його поточні виклики та стратегічні плани, не обмежуючись виключно фінансовими аспектами.

19 червня в рамках нашого галузевого підходу українські Мазаріани з усіх сервісних напрямків присвятили повний день, щоб краще ознайомитись та зануритись в аграрну галузь.

Вже маючи великий досвід у цій галузі, ми продовжуємо зміцнювати наші навички, вивчаючи кожен аспект операційних завдань сільськогосподарських компаній. 

Що таке повний цикл врожаю, як отримати найбільший дохід з потенційного врожаю, принципи застосування кібернетики в сільському господарстві та інші особливості були обговорені під час першої частини тренінгу, спікером якої виступив відомий французький агроном Жан-Жак Херве, який має багаторічний досвід у консультуванні урядів та приватних корпорацій в регіоні СНД понад 20 років.

Друга половина тренінгу наша команда провела буквально в польових умовах. Команда Мазар відвідала Grain Alliance, великий та інноваційний агрохолдинг з головним офісом у Швеції. Керівник компанії супроводжував нас на всіх підрозділах виробництва: насіннєвому заводі, елеваторі, машинному відділі. Він також поділився низкою передових практик щодо використання інструментів фінансового менеджменту та стратегії експорту, управління людськими ресурсами та сталого розвитку.

Завдяки комбінації теоретичних і практичних аспектів ми отримали новий, надзвичайно цінний для нас досвід.

Ми продовжуватимемо збагачувати наш досвід у цій галузі, щоб надавати ще відповіднішу експертизу нашим аграрним клієнтам.

MZ Agri Training .jpg