Проект "Відкриті двері - аудит доступності"

Mazars — це, в першу чергу, про людей. Про відповідальність та відповідальний підхід до кожного. Про людяність та увагу, про цінності, взаємодію та відкритість. Про намагання зробити більше, краще та вносити свій вклад у розвиток суспільства, всіма методами.

Ми запроваджували соціальні ініціативи давно в Mazars, заохочували співробітників приймати участь, реалізовували нові колаборації. Тож, коли на рівні Групи Mazars соціальна відповідальність, різноманіття & інклюзія та фокус на сталий розвиток виокремились в особливий напрямок, ми в Україні, тільки keep going, як то кажуть.

Восени 2021, Mazars в Україні став партнером організації Доступно.Юа в проекті "Відкриті двері - аудит доступності".

В проекті прийняло участь більше ніж 100 проектів, які були номіновані своїми відвідувачами. Критерієм відбору закладів стали доступність та увага до людей с обмеженими можливостями.

Як результат - 12 фіналістів, 12 найдоступніших, 12 тих - чиї "двері відкриті".

А для Mazars, участь у цьому проекті - це ще один привід підтримати проект, який відповідає нашим цінностям. Та пам'ятати, що аудит - це не тільки про цифри. Це про свідомий підхід, прозорість та дбайливе ставлення до нашого нинішнього та майбутнього.

Доступно.юа 3
Доступно.юа 4
Доступно.юа 2
Доступно.юа