Мазар Україна у ТОП-10 кращих аудиторських фірм України за результатами всеукраїнського рейтингу «В2В. Рішення для бізнесу»

Згідно результатів рейтингу компаній, що надають рішення для бізнесу в Україні - «В2В. Рішення для бізнесу», проведеного дослідницьким центром «ТОП-100» у 2011 році, компанія «Мазар Україна» посіла 9-те місце серед аудиторських компаній на ринку України.
Top-100

 В рейтингу прийняли участь більш 25 аудиторських компаній. Методика дослідження базувалася на комплексній оцінці фінансових, кількісних та якісних показників діяльності компаній, які працюють в сегменті В2В.  

Компанія «Мазар Україна» працює в сфері аудиторських, бухгалтерських і консалтингових послуг в Україні, поєднуючи переваги інтегрованого міжнародного партнерства і глибокі знання специфіки українського ринку. Входить до міжнародної Групи компаній Mazars, яка представлена в 72 країнах і об'єднує більше 13 800 професіоналів по всьому світу. 
Метою компанії «Мазар» в Україні є підтримка наших клієнтів на світовій арені та сприяння зближенню міжнародної бізнес-спільноти з українським ринком. Наші експерти надають високопрофесійні послуги в сфері аудиту, аутсорсингу (бухгалтерський облік, нарахування заробітної плати, підготовка фінансової звітності тощо), послуги з супроводу транзакцій, консультації у сфері оподаткування. 

Завантажуйте рейтинг нижче.

Документ

Audit Firms Rating 2011