Mazars вживає запобіжні заходи у зв'язку з поширенням COVID-19

У зв’язку з поширенням коронавірусу SARS-CoV-2, який спричиняє зараження COVID-19, ми хочемо запевнити вас, що дотримуємось порад та рекомендацій МОЗ, інструкцій відповідних державних органів та глобальних вказівок Mazars Group, які спрямовані на запобігання поширенню вірусу. Повідомляємо, що з 17 березня наші команди працюватимуть віддалено до подальших розпоряджень.

Ми забезпечили наших співробітників ефективним та захищеним віддаленим доступом до необхідних мережевих ресурсів та організували процес віддаленої роботи таким чином, щоб гарантувати дотримання усіх наших договірних зобов’язань. З метою захисту здоров'я як вашої, так і нашої команди, ми призупиняємо всі подальші внутрішні та міжнародні відрядження, а також особисті ділові зустрічі до подальших розпоряджень.

Ми докладаємо всіх зусиль для того, щоб гарантувати високий рівень наших послуг та безперервність їх реалізації. Ми будемо вдячні за вашу підтримку у проведенні віддалених заходів між нашою та вашою командами, які допоможуть плавно продовжувати нашу роботу. На даний момент всі роботи ведуться в установленому порядку в погоджені терміни.

Однак ми хочемо підкреслити, що через зміни в організаційному процесі, а також можливість нових офіційних незалежних інструкцій у цій динамічно мінливій ситуації деякі заходи (які потребують особистих контактів) доведеться відкласти. Це може викликати внесення змін до нашого робочого графіку.