Мазар і Королівський Коледж Лондону анонсують відкриття програми міжнародного податкового права (LL.M)

Мазар, міжнародна бухгалтерська та консультаційна компанія, почала співпрацю з юридичною школою Dickson Punch Law Королівського коледжу Лондона, щоб запропонувати спеціалізовану магістерську програму (LL.M) в галузі міжнародного податкового права на основі передового навчального онлайн-середовища. Мазар - перша компанія, що пропонує своїм співробітникам взяти участь у цій програмі з міжнародного податкового права, яка є доступною для всіх податкових експертів компанії протягом перших двох років. Перша група програми вже об’єднала учасників із чотирьох континентів.

Вищий навчальний ступінь, здобування якого триває два роки, орієнтований на створення всебічних технічних і практичних навичок для керівників вищих рівнів, директорів та партнерів та охоплює правові рамки та інтелектуальні інструменти, необхідні для ефективної діяльності в складному міжнародному податковому середовищі.

Навчання, яке розпочнеться у вересні 2018 року, проводитиметься за допомогою віртуального навчального середовища на цифрових та мобільних платформах. Вісім модулів зосереджуються на ключових темах: міжнародне оподаткування, трансфертне ціноутворення, європейське пряме та непряме оподаткування. Керівником програми є Джонатан Шварц, практикуючий адвокат в податкових палатах Temple та визнаний міжнародний податковий експерт.

«Ми раді співпрацювати з компанією Мазар та запускати цю навчальну онлайн-програму з міжнародного податкового права», прокоментував професор Джилліан Дуглас, виконавчий директор The Dickson Poon School of Law. «Це перша програма такого роду, розроблена нами, і ми з нетерпінням очікуємо впровадження подібних нових передових та практично-орієнтованих модулів шляхом об'єднання офлайн та онлайн-навчання, побудованого на основі нашого досвіду».

Рената Ардоус, керівник програми міжнародного податкового права (LL.M) та міжнародний податковий директор компанії Мазар, зауважила: «Ми дуже раді, що будемо запускати програму LL.M із міжнародного податкового права у межах Королівського коледжу Лондона, який є визнаним та шанованим академічним закладом в усьому світі. Завдяки унікальному поєднанню якісного викладання світового класу та практичних навичок для навчання наших клієнтів, програма буде забезпечувати повний спектр можливостей, винятково необхідний податковим професіоналам».

Аніта де Каспаріс, генеральний директор податкового сектору компанії Мазар, додала: «Програма в галузі міжнародного податкового права (LL.M) - це найновіша ініціатива в нашій глобальній стратегії створення найкращих у своєму класі можливостей для розвитку та ознака того, що ми сфокусовані на інвестуванні в нашу команду».

KCL (LLM)

Про Королівський коледж Лондона

Королівський коледж Лондона є одним із 10 провідних британських університетів у світі (за рейтингом QS World University Rankings, 2018/19) та серед найстаріших в Англії. Королівський коледж Лондона об’єднує понад 29,600 студентів (з них близько 11 700 аспірантів) з майже 150 країн світу та близько 8000 співробітників.

Королівський коледж Лондона здобув видатну репутацію в освіті світового рівня та найсучасніших досліджень. У дослідницькій програмі Excellence Framework (REF 2014), 84% досліджень, проведені академічним закладом, вважалися прогресивним або видатними (3 * та 4 *).

З часу заснування, студенти та співробітники Королівського коледжу Лондона присвятили себе допомозі суспільству. Академічний заклад продовжуватиме зосереджуватись на наданні освіти міжнародного рівня, дослідженнях та послугах, і буде відігравати активнішу роль у більш взаємопов'язаному, складному світі. Відвідайте наш веб-сайт, щоб дізнатись більше про Vision 2029, стратегічне бачення Королівського коледжу Лондона на найближчі 12 років до 2029 року, до 200-річчя від дня заснування коледжу.

Ідеї, що змінюють світ. Вплив, що змінює життя:  https://www.kcl.ac.uk/news/headlines.aspx