Мазар створює “Mazars North American Alliance”

11 липня 2019 року Мазар, міжнародна аудиторська та консалтингова компанія, оголошує про створення “Mazars North America Alliance”.

Альянс розширює присутність компанії Мазар у регіоні, надаючи клієнтам доступ до 40 000 професіоналів по всьому світу

“Mazars North American Alliance” значно збільшує охоплення компанії Мазар у Північній Америці, надаючи міжнародним клієнтам доступ до додаткових 16 000 професіоналів з п'яти найбільших бухгалтерських і консалтингових фірм у США та Канаді.

«Цей альянс змінює правила гри для компанії Мазар. Ми вже присутні в США та Канаді, і альянс значно зміцнює наші можливості в Північній Америці, дозволяючи краще обслуговувати наших міжнародних клієнтів у регіоні», —  ділиться Ерве Еліас, генеральний директор і голова групи компаній Mazars. 

“Mazars North American Alliance” —  це альянс угоди між компанією Мазар і п'ятьма провідними фірмами в США й Канаді — BKD, Dixon Hughes Goodman, Moss Adams, Plante Moran (американська) і MNP (канадська). Географічно ці п'ять фірм альянсу доповнюють Мазар США й Мазар Канада, що дозволить компанії досягти повного національного покриття в Північній Америці.

Завдяки цьому альянсу, Мазар має 40 тисяч професіоналів, які обслуговують клієнтів у всьому світі: 24 000 професіоналів у 89 країнах і територіях в рамках єдиного партнерства з компанією Мазар та 16 000 професіоналів у Сполучених Штатах і Канаді в рамках альянсу в Північній Америці. З такими масштабами й обсягом талантів, Мазар пропонує індивідуальні, послідовні та якісні послуги своїм клієнтам там, де вони б не знаходились.

«Альянс збільшує нашу здатність обслуговувати наших міжнародних клієнтів по всьому світу. У висококонцентрованому секторі аудиту та консультацій цей альянс є альтернативою. Ми маємо значну історію роботи з цими п'ятьма фірмами й поділяємо ті самі цінності якості, етики та професіоналізму. Усі п'ять фірм зареєстровані в PCAOB (орган, що здійснює нагляд за аудитами державних компаній у США), і в рамках “Mazars North American Alliance” вони сприятимуть якості та досвіду, якого очікують наші великі клієнти в Північній Америці», — говорить Еліас.

«За допомогою “Mazars North American Alliance”, Мазар зміцнює свої важливі масштаби, щоб задовольнити потреби великих міжнародних компаній в той час, коли обов'язкова ротація аудиторських фірм відбувається в Європі й де дебати щодо впровадження спільного аудиту є актуальними у Великобританії», — підсумовує Еліас.

Контакт

Анастасія Соляник, Anastasiya.Solianyk@mazars.ua, +380 (63) 366 00 88