Мазар знову у п'ятірці лідерів у рейтингу зі злиття та поглинання в регіоні Центральної та Східної Європи (2019 LEAGUE TABLE)

Мазар із задоволенням повідомляє, що завдяки довірі наших клієнтів, наша компанія вкотре зайняла високу позицію в рейтингу “Mergermarket Accountant League Table 2019” серед країн Центральної та Східної Європи.
  • 2 місце серед країн Центральної та Східної Європи за загальною вартістю угод зі злиття та поглинання
  • 5 місце серед країн Центральної та Східної Європи за кількістю успішних угод, пов'язаних зі злиттям та поглинання
Mazars-ranking-Mergermarket-2019.png

Це є винагородою за дуже плідний на угоди зі злиття та поглинання 2019 рік, а також за наполегливу працю та відданість наших консалтингових команд, що працюють у регіоні

«Надавши консультації по угодах, сума яких становить 1,4 мільярда євро, Мазар підтверджує свою сильну позицію як одного з провідних консультантів з фінансових та податкових операцій у Центральній та Східній Європі.» – говорить Michel Kiviatkowski, лідер напрямку фінансових консультацій в регіоні Центральної та Східної Європи та Керуючий Партнер Мазар в Польщі. «Наша міжнародна компанія належить до небагатьох гравців ринку, здатних ефективно підтримувати великі транснаціональні компанії, малі та середні підприємства та приватні фонди у проведенні угод зі злиття та поглинання. Наше широке географічне покриття у поєднанні з міжнародною операційною інтеграцією дозволяє нам ефективно підтримувати клієнтів із Західної Європи (Великобританія, Німеччина, Франція, Нідерланди, Іспанія, Італія, країни Скандинавії), США, Азії (Китай, Японія, Індія, Сінгапур) або Південної Африки. Наша галузева експертиза, в поєднанні з індивідуальним підходом до кожного проекту, також є ключовими елементами для досягнення успіху.» – додав він.

Маючи 40 400 професіоналів, працюючи в 91 країні та отримуючи 1,8 мільярда євро сукупних доходів у всьому світі, Мазар сьогодні є міжнародною компанією, яка поєднує регіон Центральної та Східної Європи з усім світом. Консультати Мазар пропонують компаніям, що здійснюють продаж, покупку або ведуть фінансову діяльність, усі необхідні вміння та досвід для обслуговування всіх етапів їхніх операцій в регіоні Центральної та Східної Європи: від фінансової та податкової перевірки, здійснення оцінки та корпоративної фінансової підтримки, до реструктуризації підприємств. Наша міжнародна інтегрована команда фахівців веде наших Клієнтів не лише через життєвий цикл транзакцій, але й поза фазою, в якій вони перебувають, навіть поза межами самої транзакції, зважаючи на їх бізнес та галузеві потреби.