Мега:М курс soft skills від Мазар Україна

30 липня 2019 року в офісі Мазар Україна відбувся фінальний з чотирьох семінарів Mega:M.
Курс повністю викладався англійською мовою і включав 25 учасників - фахівців в області аудиту, бухгалтерського аутсорсингу і фінансового консалтингу.

Курс розпочався 9 липня і складався з чотирьох семінарів по вівторках з 19.00 до 20.30:

-практична типологія особистості (розуміння потреб різних людей, побудова ефективного спілкування всередині і поза командою, вирішення конфліктів);

-фідбек (різні види фідбеку для різних типів людей, отримання фідбеку, робота з критикою);

-тайм-менеджмент і делегування (що потрібно зробити в першу чергу, що делегувати, досягнення стану найвищої ефективності, золоті принципи ефективного делегування);

-безперешкодне управління діловими нарадами (ефективна підготовка порядку денного та запрошень, керування групою).

Наші викладачі постаралися зробити процес навчання максимально цікавим. Заняття включали групові дискусії, ігри на слух (наприклад, "Саймон говорить"), а також фізичну активність. 

Mega M2.jpg

 

Лектори Мега:М:

 

Анна Красильник - директор з розвитку талантів в Savvy, бізнес-тренер, сертифікований тренер (ICF, ECF); NLP і Enneagram практик.

 

В'ячеслав Рудницький - головний спеціаліст з навчання в Savvy, бізнес-тренер, тренер з дебатів в IDEA, модератор дебатів в Aspen Alumni Association.

 

Mega M3.jpg

Ми раді, що наші постійні партнери - AboutHR і Savvy - надали підтримку в організації та проведенні тренінгу. Як завжди, зв'язки виявляються ключем до успіху.

У Мазар ми завжди прагнемо розвиватися як лідери і допомагати іншим досягати успіху. Мазар - це місце, де народжуються справжні таланти і їм надаються нескінченні можливості для нових досягнень.