«Мазар Україна» отримала «Золотий» статус акредитованого роботодавця АССА за програмою «Партнер з навчання»

Компанія «Мазар Україна» отримала «Золотий» статус акредитованого роботодавця АССА (Асоціація присяжних сертифікованих бухгалтерів) за програмою «Партнер з навчання».
ACCA logo

Компанія «Мазар» розуміє важливу роль, яку відіграють співробітники компанії в її діяльності та успіхах. Працюючи у дуже конкурентній та інтелектульно вимогливій галузі, де персонал є надзвичайно цінним ресурсом, ми використовуємо усі можливості для пошуку, розвитку та навчання наших високопрофесійних працівників. Одним із пріоритетів кадрової політикии «Мазар» є саме розвиток професійних навичок та знань наших співробітників шляхом проведення управлінських та спеціалізованих тренінгів, семінарів, долучення їх до глобальної бази знань та кращих практик групи. Крім того, у своїй роботі ми дотримуємося найкращих міжнародних практик і співпрацюємо з провідними світовими організаціями з професійної акредитації, підвищення кваліфікації, проведення тренінгів для персоналу. 

Програми навчання персоналу в «Мазар Україна» відповідають усім критеріям АССА для отримання «Золотого» статусу. Вони включають підтримку в навчанні й професійному розвитку співробітників, набуття відповідного досвіду роботи, менторство з боку керівництва тощо. Даний статус надає нам додаткові можливості підвищувати рівень кваліфікації наших працівників, а також відкриває доступ до методів і інструментів АССА із підбору, розвитку та навчання персоналу. 

Про ACCA

Асоціація присяжних сертифікованих бухгалтерів (АССА) — міжнародна професійна бухгалтерська організація, яка надає кваліфікації для працівників у сфері бухгалтерії, аудиту та фінансів. АССА налічує близько 147 000 членів та понад 400 000 студентів у 170 країнах світу, а також має 83 регіональні офіси.