Перегляньте наші дослідження з електронної торгівлі 2018

Пропонуємо Вам практичні рішення в часи нових викликів, викликаних електронною тогрівлею. Ознайомтесь з такими питаннями як етика та комплаєнс, діджиталізація та технології, а також логістика та вплив на нашому новому сайті, присвяченому питанням електронної торгівлі.
2018 Ecommerce

Враховуючи цифрові перетворення, електронна торгівля, як глобальний маркетплейс, отримала значний імпульс. Суспільно із  Фондом електронної комерції компанія Мазар розпочинає низку досліджень та найкращих практичних рішень, що розглядають тенденції, виклики та можливості, які виникли внаслідок появи електронної торгівлі. Ми будемо систематично висвітлювати макроекономічні, регіональні та глобальні дослідження протягом усього року. Відвідайте наш сайт за посиланням  www.ecommerce.mazars.com.

Дізнайтесь більше про макроекономічні, регіональні та глобальні дослідження з електронної торгівлі.

2018 Ecommerce infog

Як міжнародні консультанти, експерти компанії Мазар пропонують Вашій увазі перспективи та інстументи для найкращого використання сучасної екосистеми. Ми пропонуємо рішення відповідно до останніх тенденцій та викликів електронної торгівлі. Наші фахівці спеціалізуються на таких питаннях, як податкове та юридичне право, етика та комплаєнс, логістика та вплив, діджиталізація та технології, а також бізнес-моделювання та робота з клієнтами, всі з яких розвиваються з появою електронної комерції.

Ознайомтесь із такими темами, як етика та комплаєнс, а також логістика та вплив разом із нашими експертами.

 2018 Ecommerce phrase

Ми запрошуємо вас відвідати новий сайт www.ecommerce.mazars.com, щоб досліджувати і порівнювати країни, питання та точки зору. Дізнайтеся, як електронна торгівля може вплинути на Ваш бізнес, щоб краще зрозуміти ризики та можливості, а також знайти рішення для найактуальніших завдань завтрашнього дня.

Global Ecommerce study button

Відкрийте для себе першу серію макроекономічних досліджень та познайомтесь із нашими експертами на нашому сайті, прямо зараз!

  • Нідерланди
  • Швейцарія
  • Об'єднане Королівство
  • Іспанія
  • Італія
  • Європа (скоро буде!)

 і багато інших, які будуть опубліковані найближчим часом ... Будьте з нами на зв'язку!

Відвідайте www.ecommerce.mazars.com