Мазар представляє Cécile Kossoff - нового керівника відділу комунікацій, бренду та маркетингу Групи

17 жовтня 2018 року, Париж
Cécile принесла до Мазару свій 25-річний досвід роботи у сфері маркетингу, комунікацій та бренд-менеджменту. Зокрема, протягом останніх 12 років вона керувала брендингом, комунікаціями, розповсюдженням знань та репутаційною стратегією у McKinsey & Company у всьому світі. До приходу в McKinsey пані Kossoff працювала директором зі стратегій, маркетингу та комунікацій для LexisNexis France (група Reed Elsevier).
Photo-Cecile-Kossoff_CBG7756.jpg_oe_one_third

У Мазарі Cécile буде тісно співпрацювати з Виконавчою радою Групи та звітувати перед її генеральним директором Hervé Hélias, щоб допомогти покращити репутацію бренду Mazars та його цінність для клієнта у всьому світі, а також розширювати бізнес.

"Ми з радістю вітаємо в нашій Команді Лідерів такого досвідченого експерта та лідера думок, як Cécile, – пояснює Hervé Hélias, генеральний директор Групи. - У той момент, коли Мазар відіграє ключову роль у забезпеченні більшої конкуренції на ринку та залученні нових клієнтів, діяльність Cécile буде мати вирішальне значення для пояснення нашим клієнтам, хто ми, що ми робимо і конкретних цінностей, які ми, на відміну від інших, приносимо. Саме це робить нас партнером, якого варто обрати".

На додаток до своєї основної місії, Cécile допоможе Мазару досягти більшої гендерної різноманітності в організації, використовуючи свій десятирічний досвід як співавтора та лідера серії досліджень McKinsey "Women Matter". "Її глибокі знання та досвід у цій темі є ключовими активами нашої Групи, щоб зробити крок у бік наших прагнень", – пояснює Laurent Choain, керівник департаменту по роботі з персоналом Групи Мазар.

Про Мазар

Міжнародна, інтегрована та незалежна організація, що спеціалізується в області аудиту, бухгалтерського обліку, оподаткування, правових та консультативних послуг, Мазар є унікальною компанією у світі професійних послуг. Багата своїм європейським походженням, завдяки 75-річному зростанню, Група функціонує як інтегроване глобальне партнерство з 20 тисяч співробітників у 86 країнах та територіях; Мазар прагне створити сьогодні сучасне, послідовне та диференційоване сприйняття бренду у всьому світі, що відображає цінність для клієнтів, крізь географію, бізнес та ринки, завдяки своєму унікальному глобальному та інтегрованому партнерству.