Мазар продовжує розвивати послуги цифрової трансформації з придбанням ЗеттаФокс, що спеціалізується на передбачувальній аналітиці

Мазар, міжнародна група, яка спеціалізується на наданні аудиторських, консалтингових, бухгалтерських, податкових та юридичних послуг, з гордістю повідомляє про придбання компанїї ЗеттаФокс, що спеціалізується на передбачувальній аналітиці та обробці даних. Три співзасновники і менеджери ЗеттаФокс, Патрік Зербіб, Марк Аталлах та Луїс Белмар Летельє, стануть партнерами в Mazars France.

Об'єднавши у Франції 600 фахівців у галузі консалтингу, Мазар поставив собі за мету збільшити свій дохід від консалтингової діяльності на 35-40% в 2018 році.

Zettafox надає свою експертизу для компаній різних галузей та розмірів для того, щоб структурувати та координувати їх дані, збільшувати цінність інформації, аналізуючи ці дані та розробляючи відповідні інструменти управління та прийняття рішень.

На рішення співпрацювати із Zettafox вплинуло нещодавнє придбання ileven та Advese і призначення в липні Claire Cizaire на посаду головного виконавчого директора з напрямку технологій та інновацій. Основними завданнями аналітиків даних Zettafox будуть:

  • розроблення передбачувальних аналітичних рішень, для застосування в майбутньому клієнтами Мазар
  • прискорення роботи з даними у напрямках ризик-менеджменту, розкриття шахрайства та судової експертизи
  • надання додаткової підтримки у цифровій трансформації Мазар і нашій безпосередній діяльності – аудиторських і консалтингових послугах, бухгалтерському обліку - шляхом залучення їх унікальних технологій у всі наші методи та підходи

Ерве Хеліас, головний виконавчий директор групи Мазар, голова та виконавчий директор Мазар у Франції

: «Ми дуже раді можливості залучити спеціалістів із Zettafox до нашої компанії, адже ми розділяємо з ними ідеали, коли мова йде про спритність та підприємницькі здібності. Ця співпраця є частиною амбітного плану розширення, інноваційності та перетворення всього нашого бізнесу у Франції та в усьому світі.»

Олів'є Ленел, партнер, член виконавчого комітету та керівник відділу консалтингу у Мазар Франція

: «Залучення Zettafox дозволить нам супроводжувати наших клієнтів під час складних викликів та завдань у той час, коли руйнівні технології суттєво впливають на їх бізнес-моделі. Поява Zettafox в компанії Мазар - це фантастична можливість для всіх рівнів, яка допоможе трансформувати наш бізнес і дозволить запропонувати нашим клієнтам ширший спектр знань та послуг.»

Патрік Зербіб, Марк Аталлах та Луїс Белмар Летельє з Zettafox

: «Цінності, які підтримує група Мазар, стрімкий розвиток власного консалтингового, інформаційного та інноваційного бізнесу, міжнародний вплив, безсумнівно, зроблять цю амбітну спільну ініціативу успішною.»

Група аналітики даних Zettafox приєднається до інноваційної лабораторії Мазар починаючи з 1 січня 2018 року.