Mazars посідає п’яте місце в рейтингу Mergermarket 2022 за кількістю успішних проєктів у сфері M&A транзакцій в регіоні ЦСЄ

За даними Accountant League Table вже сьомий рік поспіль Mazars посідає 5-е місце в рейтингу Mergermarket в регіоні ЦСЄ за кількістю успішних проєктів у сфері транзакцій зі злиття та поглинання, щодо яких компанія консультувала у 2022 році.

«Я дуже радий, що ми знову потрапили до п’ятірки найкращих постачальників послуг у сфері M&A транзакцій в Центральній та Східній Європі згідно рейтингу Accountant League Table, що був сформований Mergermarket у 2022 році. У Mazars ми розуміємо наскільки важливо для клієнтів мати надійного партнера, і це досягнення підтверджує високий рівень професіоналізму команд фінансового консультування. Хочу подякувати нашим клієнтам за довіру та чудову співпрацю. Ми готові прийняти нові виклики у 2023 році», – Мішель Ківятковскі, керівник відділу фінансового консультування Mazars у ЦСЄ, керуючий партнер Mazars у Польщі.

Mergermarket-League-Table-2022.jpg

Маючи понад 47 000 професіоналів у майже 100 країнах, Mazars сьогодні є глобальною компанією, що з’єднує регіон ЦСЄ з рештою світу. Команди Mazars Deal Advisory пропонують постачальникам, покупцям і представникам фінансового відділу всі необхідні навички та досвід для обслуговування кожного аспекту їхніх транзакцій у Центральній та Східній Європі, починаючи з фінансової та податкової перевірки, оцінки й підтримки корпоративних фінансів до реструктуризації неефективних підприємств. Наша транскордонна інтегрована команда спеціалістів супроводжує клієнтів не лише протягом усіх етапів транзакції, але й за межами окремих фаз, враховуючи внутрішні та галузеві потреби компаній.