Згідно з Mergermarket 2023, Mazars посідає 3 місце за кількістю успішних угод M&A і 5 місце за розкритою вартістю угод M&A

Цьогоріч компанія Mazars зайняла третю позицію за кількістю успішних проєктів M&A щодо яких компанія консультувала у 2023 році, і п'яту позицію за розкритою вартістю угод M&A у Центральній та Східній Європі згідно з рейтингом «Mergermarket CEE Accountant League 2023».

«Третє місце в рейтингу за кількістю успішних угод M&A та 5 місце за розкритою вартістю угод M&A у регіоні ЦСЄ є свідченням відданості та досвіду нашої регіональної команди. Це велике досягнення підкреслює наше рішуче прагнення надавати якісні консультаційні послуги з транзакцій і створювати значну цінність для наших клієнтів у Центральній та Східній Європі. Я хотів би скористатися цією нагодою, щоб висловити подяку всім великим корпораціям, малим і середнім підприємствам, приватним фондам за довіру та нашу співпрацю», – Olivier Degand, керівник відділу фінансового консультування Mazars у ЦСЄ, керуючий партнер Mazars у Польщі.

02. Mergermarket raking table_website

Маючи понад 50 000 професіоналів у більш ніж 100 країнах, Mazars сьогодні є глобальною компанією, що з’єднує регіон ЦСЄ з рештою світу. Команди Mazars з консультування пропонують постачальникам, покупцям і представникам фінансового відділу всі необхідні навички та досвід для обслуговування кожного аспекту їхніх транзакцій у Центральній та Східній Європі, починаючи з фінансової та податкової перевірки, оцінки й підтримки корпоративних фінансів до реструктуризації неефективних підприємств.

Наша транскордонна інтегрована команда спеціалістів супроводжує клієнтів не лише протягом усіх етапів транзакції, але й за її межами, враховуючи внутрішні та галузеві потреби компаній.