Новини щодо позиції Mazars в росії

25/05/2022 Нищівна війна в Україні триває, створюючи дедалі більше людських трагедій та поглиблюючи політичну й економічну невизначеність.

Водночас з активною підтримкою українських працівників у час війни – забезпеченням повної фінансової допомоги, транспортом та житлом – ми прагнули діяти відповідально стосовно наших співробітників та клієнтів у росії. Тому в березні ми прийняли рішення:

 а) зберегти нашу російську команду на той момент, щоб допомогти нашим міжнародним клієнтам, які провадять діяльність в росії, зорієнтуватись у складному та швидко змінюваному регуляторному середовищі;

 б) регулярно переоцінювати нашу позицію в міру розвитку ситуації.

Сьогодні, враховуючи поточний контекст та дивлячись на довгострокову перспективу, ми прийняли рішення припинити всю діяльність Mazars в росії. Це рішення буде реалізовано протягом кількох наступних тижнів відповідно до чинного законодавства. Ми досліджуємо варіанти виходу, які забезпечать максимально безпроблемний і якісний перехід для наших клієнтів та стабільний шлях для наших російських партнерів та працівників.