Stand with Ukraine

Напередодні другої річниці російського вторгнення в Україну, наші серця наповнені співчуттям до кожного, хто проживає тяжкий біль і жахливі наслідки війни. Тривала війна продовжує бути гуманітарною, економічною та екологічною кризою. Серед численних труднощів уряд України та її народ продовжують демонструвати наполегливість, стійкість, національну єдність та відданість відновленню та реконструкції. Ми солідарні з Україною, захоплюючись стійкістю та силою, які щодня виявляють її громадяни.

Попри складні виклики ми залишаємося непохитними у вірі, що Україна здобуде перемогу завдяки незламній силі духу своїх людей та підтримці країн-партнерів. Шлях до відбудови складний, особливо в умовах тривалої війни, проте рішучість українського народу, проведені реформи і кожен крок, який ми робимо сьогодні, наближають нас до кращого майбутнього.

Компанія Mazars, як надійний та відданий партнер в роботі над реконструкцією, продовжує працювати в Україні. Ми прагнемо сприяти розвитку України, надаючи надійні фінансові послуги, сприяючи прозорій бізнес-практиці та пропонуючи стратегічні поради організаціям щодо роботи у складному середовищі. У Mazars ми віддані підтримці України на шляху її відновлення та реконструкції. Наша глобальна команда готова ділитися своїм досвідом у різних галузях, включаючи капіталовкладення, енергетику та інфраструктуру, податкове та правове консультування, фінансове консультування та багато іншого.

Разом ми будемо невтомно працювати, щоб підтримати та зміцнити Україну на її шляху до відновлення, допомагаючи нашим клієнтам та партнерам у складному процесі реконструкції, модернізації та інтеграції в Європейський Союз.

Якщо ви бажаєте бути в курсі останніх подій в Україні, дізнаватися про проєкти з реконструкції та перспективні можливості для бізнесу, ви знайдете багато інформації, ретельно зібраної командою Mazars за посиланням.