Бази даних трансфертного ціноутворення Мазар

Швидка система онлайн-ідентифікації та порівняння правил трансфертного ціноутворення у майже 50 країнах консолідована компанією Мазар.
Мазар представляє свої останні новинки: нову онлайн базу даних, що надає унікальну платформу для допомоги багатонаціональним компаніям у визначенні та порівнянні місцевих правил трансфертного ціноутворення.

База даних, яка постійно розширюється та оновлюється, надає зацікавленим сторонам найактуальнішу інформацію щодо трансфертного ціноутворення та правил «країнових» звітів у майже 50 країнах. Експерти Мазар підкреслюють, що нова платформа є ексклюзивним інструментом для фахівців з трансфертного ціноутворення в мережі Мазар, а також для клієнтів.

Мазар з гордістю повідомляє про запуск онлайн-бази даних, яка визначає та порівнює вимоги до місцевих трансфертних цін (TP) та звітів про країну (CbCR) у майже 50 країнах.

Заповнюючи помітну прогалину у інформації, розроблена база даних дозволяє професіоналам порівнювати конкретні аспекти трансфертного ціноутворення у всьому світі. Постійно доповнювана база даних сьогодні представляє правила трансфертного ціноутворення у 47 країнах та вимоги звітів про країну у 49 країнах - від Аргентини до Таїланду, охоплюючи більшість європейських держав. Користувачі онлайн-платформи можуть не тільки ідентифікувати, а й порівнювати обрані країни за бажаними параметрами, включаючи порівняння зв'язків на рівні прав власності або штрафних санкцій за міжнародним та місцевим законодавством, що тепер займає лише кілька кліків.

Дві нові онлайн-платформи доступні англійською мовою.

Щоб перейти на веб-ресурси, натисніть на посилання нижче:

Регламенти трансфертного ціноутворення 2017

Звіти в розрізі країн (CbCR) 2017

Якщо у Вас виникли запитання, зв'яжіться з нашими місцевими експертами з трансфертного ціноутворення.