Мазар - головний спонсор конкурсу Peter Drucker Challenge 2017

Після семи років підтримки Peter Drucker Challenge, компанія Мазар пишається тим, що вона є головним спонсором конкурсу з написання есе, який вшановує Пітера Друкера – фахівця з питань управління.

Пітера Друкера принято вважати батьком сучасної теорії управління. Конкурс, організований Товариством Пітера Друкера в Європі, спрямований на підтримку його концепції щодо управління людськими ресурсами серед молодого покоління. Конкурс охоплює дві категорії учасників: студентів та молодих підприємців до 35 років, а призи отримають шість переможців.

Залучення компанії Мазар до конкурсу Peter Drucker Challenge, у якості головного спонсора, підкреслює наш обов'язок інвестувати в наступні покоління, які є основою як для філософії управління, так і для бізнес-моделей. У компанії Мазар ми прагнемо розкрити потенціал наших молодих працівників і долучити їх до виняткового і важливого процесу впровадження стратегії. Крім того, наш бізнес регулярно співпрацює з інноваційними стартапами для спільної розробки аудиторських, бухгалтерських, консультаційних, податкових та юридичних рішень завтрашнього дня.

Тема цьогорічного конкурсу «Людське процвітання у мінливому світі» пропонує учасникам порозмірковувати про те, як цифрові технології можуть вплинути на робоче середовище - питання, яке може мати наслідки для Мазар та аудиторської галузі в цілому. На думку переможця конкурсу Аміна Мендез Акоста «сучасні технології збираються вийти за межі повсякденних операцій. Але як же справжнє спілкування та безпосереднє наставництво? Адже вони можливі лише за умови людських відносин та взаємодії, а не за допомогою алгоритмів». Переможець в категорії студентів Олу Одуонікосі вважає: «Щоб перемогти цифровий вибух, ми повинні розкрити у людей творчість, винахідливість та емпатію, тому ці навички потрібні для роботи у майбутньому».

16 листопада будуть оголошені переможці на щорічному форумі «Peter Drucker Global Forum» у Відні, Австрія (батьківщина Пітера Друкера). Форум - це можливість зустрітися з лідерами думок, як з корпоративної, так і з академічної сфер, та з членами відомих ділових ЗМІ. Кріс Маклай, вдруге колишній фіналіст конкурсу, розповів, що форум мав значний вплив на його підхід до менеджменту: «Це відкрило очі на те, що ці важливі люди говорять про подібні питання не з точки зору технічних проблем, а як до проблем управління. Це змінило мої погляди щодо ролі менеджера і того, що можна досягти завдяки належному управлінню, а не за допомогою хороших технічних рішень».

Лоран Хьюан, керівник відділу зв'язків з громадськістю Мазар, нагороджує шість переможців під час гала-вечері форуму в чудовій історичній будівлі Оранжереї Шенбрунн: «Існує тісний зв'язок між лідерством Мазар в управлінні, інноваціях та людських ресурсах та цілями конкурсу Peter Drucker Challenge. Ми маємо честь бути головним спонсором цього року і підтримувати наступне покоління менеджерів та бізнес-мислителів».